Sonic Origins 23 Haziran'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapacak

20.04.2022 18:59 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA, Sonic Origins'in 23 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Klasik oyun koleksiyonu Standart ve Deluxe sürümleriyle satışa sunulacak. Ön sipariş bonusları ve indirilebilir içerik de mevcut olacak. Oyunun şu an ön siparişleri açık ve Epic Games'te 429 TL.
 
Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD'nin klasik koleksiyon maceralarını, yeniden düzenlenmiş Sonic Origins'te tekrar yaşayın! Simgesel Green Hill Zone'dan tehlikeli Death Egg Robot'a kadar, Doctor Robotnik'in sinsi planlarını bozmak için yenilenmiş yüksek çözünürlükte anılarınıza doğru bir yolculuk yapacaksınız! Bu son sürüm, keşfedilecek yeni alanlar, özel animasyonlar ve yepyeni bir Yıl Dönümü modunu içeriyor!
 
Öne çıkan özellikler
 
- Yüksek çözünürlükteki klasik Sonic oyunlarını ve tamamen yeni açılış ile bitiş animasyonlarını keşfedin!
 
- Yeni içeriklerin, mücadelelerin ve Museum üzerinden Special Stage'in kilidini açmak için çeşitli görevleri tamamlayarak coin toplayın.
 
- Oyunun orijinal çözünürlüğü ve sınırlı can ile Klasik moddaki çeşitli bölgelerde Spin Dash ile ilerlemeyi veya sınırsız can ve yenilenmiş tam ekran çözünürlüğü ile yeni Yıl Dönümü modunda oynamayı seçin. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Origins Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 18 Dk önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 54 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler