Sonic & All Star Racing: Transformed Duyuruldu

01.05.2012 12:46 Ersin Kılıç

 
     Sonic ve Sega'nın en önemli karakterleri yarışmak için bir kez daha karşı karşıya geliyor. Oyun dinamikleri olarak All Star Racing'i baz alan yapımda yeni özelliklere de yer verilmiş.
 
       Yeni oyunun en önemli özelliği araç değişimlerinde karşımıza çıkıyor. Oyuna da adını veren bu değişimler yarıştığınız alana göre değişiklik gösterecek. Yani dört teker üzerinde giderken, br su birikintisine geldiğinizde su aracı haline dönüşen aracınız, uçurumlarda ise kanatlanıp uçmaya başlayacak.
 
     Mario Kart benzeri bir oynanışa sahip olan oyunda, 27 farklı karakter olacağı da belirtilmiş. Muhtemelen yılbaşı sezonunda çıkış yapacak olan oyunun ilk ekran görüntüleri ve videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic & All-Stars Racing: Transformed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler