Sonic and Sega All-Stars Racing Demosu Gelebilir

04.02.2010 18:07 Alkan Adakaner

 
  
 
Sega yetkililerinden Steve Lycett bir röportajında Sonic and Sega All-Stars Racing ve Shenmue ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
 
Lycett, en ünlü Sega karakterlerinin yer alacağı yarış oyunları Sonic and Sega All-Stas Racing'in demosunun oyun çıkmadan önce yayınlanabileceğini ve muhtemelen demonun Xbox 360, PS3 ve DS için çıkacağını söyledi.

Bunun yanı sıra Shenmue serisi ile ilgili de bazı açıklamalar yaptı. Ryo Hazuki'nin hikayesini devam ettirmek ve ilk iki oyundan sonra Ryo'nun hikayesinin tamamlamak istediklerini söyleyen Lycett, Ryo, Lan Di'den intikamını alacak mı merak ettiğini de ekledi.
 
Dreamcast ve Xbox için çıkan Shenmue oyunları oldukça fazla sayıda hayran kitlesine sahip ve Sega'nın bu oyunu bir konsola özel yapmak için teklif beklediği yönünde geçtiğimiz günlerde bazı haberler çıkmıştı.
 
Anlaşılan Sega yetkilileri de yeni bir Shenmue oyunu yapmanın zamanının geldiğini anlamış görünüyorlar.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic & SEGA All-Stars Racing Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler