Sonic the Hedgehog 2 HD Tekrar Geliştirilmeye Başlandı

24.06.2014 22:16 Ömür Gencer


     Sonic hayranlarının başlattığı bir proje Sonic the Hedgehog 2'yi günümüz teknolojisiyle buluşturup daha iyi bir görsellikler karşımıza çıkaracaktı. Uzun  süredir herhangi bir gelişme olmayan bu proje dün resmi bir duyuruyla tekrar hayata döndü.
 
      Sonic the Hedgehog 2 HD projesi 1992 yılında Sega Master System ve Sega Genesis için çıkmış olan Sonic the Hedgehog 2'nin günümüz görselleriyle buluşmuş hali olacak. Geliştirici ekip yapım hakkında bir gelişme yaşanmamasının sebebi olarak oyunun programlama elementlerinin silinmesini gösterdi. Bunun üzerine ekip kendi oyun motorunu geliştirdi ve yeni oyun motoru başarılı olunca proje gelişimine devam etmeye başladı.
 
     Ayrıca ekibe katılan iki yeni programcı oyunu Mac'e portlabilecek. Sonic the Hedgehog 2 HD için gelecek bilgileri yapımın resmi Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler