Sonic the Hedgehog Filminin Yönetmeni Sonic'in Tasarımını Değiştireceklerinin Sözünü Veriyor

03.05.2019 08:42 Gazali Çetinkaya

 
Paramount Pictures, live-action macera komedi filmi Sonic the Hedgehog için ilk resmi fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınladı ve fragmanın yayınlanmasından hemen sonra Sonic karakterinin görünümüne büyük tepkiler geldi. 21 milyonun üzerinde izlenen fragmanda 282 bin kişi beğendim tuşunu basarken ve 476 bin kişi beğenmedim tuşuna bastı.
 
İyi haber, filmin arkasındaki ekip bu tepkilerin farkında ve yönetmen Jeff Fowler'in twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre karakterin tasarımı değiştirilecek.
 
Jeff Fowler: "Destek ve eleştiriler için teşekkürler. Mesaj açık ve net… tasarımdan memnun değilsiniz ve değişiklikler istiyorsunuz. Bunlar olacak. Paramount & Sega'daki herkes bu karakteri olabildiğince EN İYİ şekilde yapmaya kendini adamış durumda."
 
Sonic the Hedgehog filmi 8 Kasım 2019'da vizyona girecek. Filmde Sonic'i Ben Schwartz seslendirirken Dr. Ivo "Eggman" Robotnik karakterini Jim Carrey canlandırıyor. İlk resmi fragmanı buradaki haberden izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler