Sonic the Hedgehog'un Çin'deki Vizyon Tarihi, Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi

27.02.2020 02:23 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en popüler oyunlarından olan Sonic'in yeni filmi, bildiğiniz gibi 14 Şubat'ta Avrupa'da ve Amerika'da vizyona girdi. Film çıkışında gişede bir başarı yakalamış olsa da hala izleyici sayısının çok olduğu bir ülkede vizyona girmedi.
 
Filmin yapımcılığını yapan Paramount Pictures; filmin vizyon tarihinin, Corona virüsü sebebiyle Çin'de ertelendiğini ve ileri bir zamanda tekrar duyurulacağını açıkladı. Filmin normalde geçtiğimiz Cuma günü vizyona girmesi gerekiyordu.  
 
Corona virüsü salgınının artması ile birlikte 24 Ocak'ta Çin, sinemaları kapatmaya başladı. Geçtiğimiz yılın bu döneminde Çin, sinemadan 1.52 milyar $ gelir elde ederken, bu yıl sadece 3.9 milyon $ gelir elde etti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler