Sons of The Forest, Steam istek Listesi Sıralamasında ilk Sırada!

19.02.2023 20:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Endnight Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan korku temalı hayatta kalma oyunu Sons of the Forest, Steam'in en çok istek listesine eklenen oyunu oldu. 2018 yılında piyasaya sürülen açık dünya hayatta kalma oyunu The Forest'ın devamı niteliğinde olan Sons of The Forest, 23 Şubat'ta Erken Erişim olarak Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Sons of The Forest, 2019'da duyuruldu
 
 
 
İlk olarak 2019'da duyurulan Sons of The Forest, uzun süredir geliştirme aşamasında yer alıyor ve birçok kez ertelenen projelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular tarafından merakla beklenen bu yapım ilk etapta tam sürüm olarak yayınlanacaktı ancak geliştirici ekip oyunu daha fazla ertelememek adına erken erişim sürümünü devreye koydu. 
 
Çok beklenen Sons of the Forest, "Steam en çok istek listesine eklenenler sayfasında" uzay temalı açık dünya rol yapma oyunu olan ve Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak olan Starfield'ı geride bıraktı. Ancak her iki oyunda istek listesinin başını çekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sons of the Forest Platformlar: PC Geliştirici: Endnight Games Dağıtıcısı: Endnight Games Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler