Sony 25 Mart'ta PS4 ve PSVR Duyurularının ve Fragmanlarının Paylaşılacağı Bir Sunum Düzenleyecek

22.03.2019 16:41 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation dünyasından güncel haberler, videolar ve duyuruların paylaşılacağı “State of Play” adındaki yeni video sunum serisini duyurdu.

25 Mart tarihinde Türkiye saati ile 23:59'dan sonra başlayacak ilk bölüm yeni fragmanlar, oyun duyuruları ve oynanış videoları dahil olmak üzere PlayStation 4 ve PlayStation VR yazılımlarına odaklanacak.

Video sunumunu PlayStation YouTube, Twitch, Facebook ve Twitter kanalları üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

İlk bölüm sadece bir başlangıç olacak. Sony Interactive Entertainment yıl boyunca belli aralıklarla bu video sunumlardan daha fazla düzenlemeyi planlıyor.

Sony Interactive Entertainment, bu yıl E3'e katılmayacağını ve haliyle E3'te bir basın konferansı düzenlemeyeceğini geçtiğimiz yılın sonlarında doğrulamıştı ve "2019'da topluluğumuzla etkileşime geçmenin yeni ve tanıdık yollarını araştırıyoruz" diye belirtmişti. Görünüşe göre E3'te olmamanın yokluğunu bu şekilde kapatacaklar.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler