Sony Başkanı Yeni Nesil PlayStation'ın Gerekli Olduğunu Söylüyor

09.10.2018 11:30 Gazali Çetinkaya

 
Sony Corporation başkanı ve CEO'su Kenichiro Yoshida, yeni nesil bir PlayStation konsolunun şirket tarafından gereklilik olarak görüldüğünü doğruladı.
 
Financial Times'a konuşan Kenichiro Yoshida "Bu noktada, söyleyebileceğim şey, yeni nesil bir donanıma sahip olmak gerekli." diye belirtti ancak yeni nesil donanıma direkt olarak "PlayStation 5" demekten kaçındı.  
 
Financial Times, Sony'nin aynı zamanda birden fazla cihaza bağlanacak bir tablet düşündüğünü de belirtti. "Online streaming oyunlar daha yaygın bir hale geldi ve şirket oyun ile film divizyonları arasında daha büyük sinerji elde etmeyi amaçlıyor."
 
Son olarak, Financial Times'ın "Sony'nin gelecekteki konsol planlarını bilen oyun yayıncılığı endüstrisindeki insanlar"dan edindiği bilgile göre bir sonraki PlayStation konsolu PlayStation 4 ile benzer bir temel mimariye sahip olabilir ve yeni nesil konsolda çok büyük değişikliklere gidilmeyebilir.

Kotaku'nun kaynakları bir sonraki PlayStation konsolunun 2020'ye kadar, hatta büyük olasılıkla 2020'nin sonuna kadar, çıkmayacağını söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler