Sony, Çıplak Ellen Page Sahnelerini Kaldırıyor

22.10.2013 23:11 Samet Konuksal


    Oyuncu kadrosunda Ellen Page gibi bir Hollywood yıldızına da yer veren Beyond: Two Souls adına hackerlar, ilginç görselleri internette paylaşmıştı. Bu görseller internette öyle hızla yayıldı ki, bazı oyun sitelerinde haber olarak yer aldı. Ancak Sony, görüntülerin yayılmasını durdurmak için harekete geçti.
 
    CinemaBlend sitesine ulaşan Sony yetkilileri, bahsi geçen görsellerin kaldırılması adına bir mail gönderdi. Gönderilen maillerde görüntülerin hacklenmiş konsollarla çekildiğinden, o sahnede Ellen Page'in gerçek vücudunun kullanılmadığından fakat yine de bu durumun Ellen Page adına rahatsızlık verici olduğundan bahsedildi. Ardından ise haberin yayından kaldırılması rica edildi.
 
    Haberde sözünü ettiğimiz görsellerde Ellen Page'in çıplak duş sahneleri yer alıyor. Normalde bu sahneler farklı kamera açıları kullanılarak oyuna yansıtılsa da hacklenmiş konsollarda oyuncular kamera açısını değiştirerek Ellen Page'in vücudunun tamamını elde etmişler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 10 Dk önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 26 Dk önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler