Sony, E3 2020'ye Katılmayacağını Doğruladı

14.01.2020 07:28 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, E3 2020 etkinliğine katılmayacaklarını resmi olarak doğruladı.
 
Sony Interactive Entertainment onun yerine dünya genelinde yüzlerce tüketici etkinliğine katılacaklarını belirtti.
 
GamesIndustry.biz'e açıklama yapan şirketin temsilcisi "Derin bir değerlendirmenin ardından, Sony Interactive Entertainment E3 2020'ye katılmama kararı aldı. Bir organizasyon olarak Entertainment Software Association'a büyük saygı duyuyoruz fakat E3 2020'nin bu sene odaklandığımız konu için doğru buluşma yeri olduğunu düşünmüyoruz." dedi.
 
"2020'de dünya genelinde yüzlerce tüketici etkinliğine katılarak kendi küresel etkinlik stratejimizi kuracağız. Odak noktamız hayranların PlayStation ailesinin bir parçası olduğundan ve en sevdikleri içerikleri oynayabildiklerinden emin olmak. PlayStation 4'e gelecek olan fantastik oyunlar var ve PlayStation 5'in de piyasaya sunulacak olmasıyla birlikte hayranlarımızla kutlama yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Bunun üzerine Entertainment Software Association'dan gelen açıklama:
 
"E3 etkinliği, video oyun sektörünü kutlayan; insanları, markaları ve yenilikleri sergileyen; dünya genelindeki milyarlarca insanın sevdiği eğlenceyi yeniden tanımlayan büyük bir etkinlik. E3 2020, bu etkinliğe hem ilk defa katılacaklara hem de daha önceki senelerde katılmış olan kişileri eğlendirecek yeni tecrübeler, partnerler, katılımcı alanları ve etkileşimler sunacak heyecan verici ve yüksek enerjili bir gösteri olacak. Katılımcı firmalar markalarını video oyun hayranlarına tanıtmak için ve dünya genelindeki hayranlarla bağlantı kurmak için E3'ü önemli bir fırsat olarak görüyor."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2020 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Entertainment Software Association Dağıtıcısı: Entertainment Software Association Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 10 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler