Sony En Popüler PlayStation Serilerini Mobile Uyarlamayı Planlıyor

10.04.2021 09:27 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation'ın mobil oyun departmanı için bir başkan arıyor ve açılan bu iş ilanı şirketin mobil ile ilgili planları hakkında bazı ipuçları veriyor.
 
Belirtilene göre PlayStation'ın en popüler serileri mobile adapte edilecek.
 
PlayStation Studios için mobil oyun stratejileri geliştirebilecek ve gelecekteki büyüme olanaklarının temelinin oluşturulmasına yardımcı olabilecek bir kişi aranıyor.
  
İş ilanı ayrıca mobil başkanının PlayStation Studios liderlik ekibiyle birlikte çalışarak 3-5 yıllık bir zaman dilimi için ürün yol haritası geliştireceğini söylüyor. Planlanan oyunlar pek yakın bir zamanda çıkmayabilir.
 
Mobil oyun sektörü git gide büyüyor ve pek çok konsol ile PC oyun geliştiricisi de bu pazardan pay almak istiyor.
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad, 2021'de global mobil oyun pazarının, konsol oyun yazılım pazarının üç katı olmasının beklendiğini ifade etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler