Sony, God of War, Horizon Zero Dawn ve Days Gone için PC Satış Rakamlarını Açıkladı

26.05.2022 10:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, God of War, Horizon Zero Dawn ve Days Gone için resmi PC satış rakamlarını açıkladı. Buna göre Horizon Zero Dawn 2.39 milyon adet sattı ve şu anda Sony'nin piyasaya sürdüğü en çok satan PC oyunu oldu.
 
God of War 971 bin adet ile ikinci sırada yer alırken, Days Gone 852 bin adet ile üçüncü sırada bulunuyor. Sony'nin belirttiği gibi bu PC satış rakamları en son Mart 2022'yi kapsıyor. 
 
Horizon Zero Dawn Ağustos 2020'de ve Days Gone Mayıs 2021'de yayınlandı. God of War ise PC için Ocak 2022'de çıkış yaptı. Bu nedenle, güncel PC satış rakamları üç oyun için de daha yüksek olabilir. 
 
Sony, önümüzdeki süreçte ve yıllarda daha fazla konsol özel oyununu PC'ye getirmeyi planlıyor. Şu anda PC'ye gelecek olan bir sonraki Sony oyunu arasında ise UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler