Sony, Haven Entertainment Studios'u Satın Alıyor

21.03.2022 20:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, Jade Raymond tarafından kurulan Montreal merkezli geliştirme firması Haven Entertainment Studios'u satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Satın alma maliyeti açıklanmadı.
 
Haven Entertainment Studios, ilk olarak Mart 2021'de Sony Interactive Entertainment'ın bir yatırımıyla kuruldu. Oyun dünyasının en popüler oyunlarından ve serilerinden bazıları üzerinde on yılı aşkın süre çalıştı. Bu deneyime sahip oyun yaratıcılarından oluşan Haven Entertainment'ın şu anda 60'ın üzerinde çalışanı bulunuyor.
 
Stüdyo şu anda PlayStation için özgürlük, heyecan ve eğlence unsurlarına odaklanan sistemli ve gelişen bir dünya üzerine inşa edilmiş yeni bir canlı hizmet deneyimi üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 25 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler