Sony, Herkese Açık PlayStation 4 Turnuva Serisini Duyurdu!

06.08.2019 14:09 Hamit Can Sayılgan

 
     Sony Interactive Entertainment, herkesin kendi evinden, PlayStation 4 konsolu üzerinden katılabileceği çevrimiçi turnuvası PS4 Tournaments: Challenger Series’i duyurdu. İsteyen tüm PlayStation 4 sahipleri, kendi konsolları üzerinden turnuvaya katılabilecek ve dünyanın farklı yerlerinde turnuvaya katılanlara karşı yarışıp yükselmeye çalışacak. "Challenger Series" turnuvası ilk olarak 6 Ağustos 2019 tarihinde Mortal Kombat 11 turnuvasıyla başlayacak. Ardından Battlefield V, Warface, FIFA 20 ve daha birçok AAA yapımı oyunla turnuva devam edecek.
 
 
 
Turnuva Sistemi 
 
     Sezon sezon olarak düzenlenecek Challenger Series'de ilk olarak eleme etabı 
gerçekleşecek. Eleme aşamalarında ise herkes ilk aşamadan başlayacak ve rakiplerini elemeye çalışacak. Mortal Kombat 11 turnuvasında 4 maçın 3’ünü kazanan bir üst aşamaya geçecek. Sezon içerisinde herkes dilediği kadar oynayıp yerini belirleyecek. Eleme aşamaları ve sezonun sonunda ise bulunulan konuma göre ödüller dağıtılacak. Oyuna ait temalar, oyun içi harcanabilir para puanlar ve nakit para gibi farklı özellikte ödüller bulunuyor.
 
Turnuvaya Kayıt
 
     Senenin ilerleyen dönemlerinde ise diğer oyunlar turnuva kapsamına dahil olacak. Farklı seviyelerden dileyen her oyuncu kendi tarihine uyan günler için şimdiden PlayStation 4 üzerinden Etkinlikler sekmesinden turnuvaya kayıt olabilecek. Bazı oyunları çevrimiçi oynamak için PlayStation Plus üyeliği gerekebilmektedir.
 
Tüm katlım koşulları ve kurallara ulaşmak için: https://esl.gg/MK11Series-Ruleset
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler