Sony Interactive Entertainment, Nixxes Software'i Satın Aldı

01.07.2021 18:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, Hollanda merkezli stüdyo Nixxes Software'i satın aldığını duyurdu. Nixxes Software, PlayStation Studios için şirket içi teknik ve geliştirme konusunda destek sağlamak üzere Teknoloji, Yaratıcılık ve Hizmetler Grubuna katılacak.
 
PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst bir basın açıklamasında: "Nixxes'e büyük saygı duyuyorum. Bu çok deneyimli ekibin Sony Interactive Entertainment'taki birinci sınıf geliştirme topluluğunun bir parçası olacağı için heyecanlıyım" dedi.
 
Nixxes Software kurucusu ve kıdemli geliştirme direktörü Jurjen Katsman ise: “Sony ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Teknik ve geliştirme uzmanlığımızı PlayStation Studios gibi bir IP güç merkezine getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. PlayStation hayranlarına en yüksek kalitede oyun deneyimleri sunmak için sektördeki en yetenekli ekiplerle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Nixxes video oyun tasarım ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir stüdyo olarak karşımıza çıkıyor. En son Marvel's Avengers, Shadow of the Tomb Raider  Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided ve Tomb Raider'ın geliştirilmesinde Square Enix ile çalıştı. 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 14 Dk önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler