Sony, Japan Studio'yu Stüdyo Listesinden Çıkardı

06.07.2021 11:35 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation resmi web sitesi kısa süre önce Japan Studio'yu Insomniac Games, Naughty Dog ve daha pek çok firmayı içeren Sony's Studios listesinden çıkardı. Internet Archive tarafından ortaya çıkan bilgilere göre, Japan Studio'nun yerini artık Team Asobi aldı. Asobi, daha önce Japan Studio'nun bir bölümü olan ve yakın zamanda PS5 oyunu Astro's Playroom'u piyasaya süren bir ekiptir. Kısa süre önce yeni bir tam teşekküllü stüdyo olarak kuruldu.
 
Sony'nin geçtiğimiz günlerde stüdyodaki bazı personelin işten çıkarılması ve bu yılın başlarında organizasyon yapısındaki değişiklik sonrasında SIE Japan Studio'nun kapatıldığını doğruladı. Bu durumda listeden çıkarması da pek de şaşırtıcı değil. SIE Japan Studio ise Ape Escape, Gravity Rush ve Shadow of the Colossus gibi yüksek puanlı oyunlar ile Sony'nin ayrılmaz bir parçası oldu. 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 8 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler