Sony, Mart 2018'e Kadar En Az Beş Tane Mobil Oyun Çıkarmayı Planlıyor

14.10.2016 17:43 Gazali Çetinkaya

   
  
   Sony, Mart 2016'da yaptığı açıklamada mobil oyun üretmesi için ForwardWorks adında bir stüdyonun açılacağını duyurmuştu. Ardından zaman zaman röportajlarında mobil oyun kısmına da ağırlık vereceklerini belirten Sony, özellikle Pokemon GO'nun başarısından etkilendiklerini de dile getirmişti.
 
   Bugün ise önemli haber sitelerinden Nikkei, Sony'nin 2018 yılının mart ayına kadar 5 ya da daha fazla oyun üretip piyasaya sunacağını belirtti. Japonya ve diğer Asya bölgelerini hedef alacak bu oyunlar Nikkei'nin haberine göre ''Popüler PlayStation Serileri" olacak. Geliştirilen yapımların bu yılın sonlarında tanıtılması bekleniyor.
 
   Sony CEO'su Kaz Hirai daha öncesinde mobil oyun sektörüne 'agresif' bir şekilde girme planlarının olduğunu ve ayrıca bu isteklerini 'konsol tabanlı iş sektörünün yanı sıra akıllı telefon iş sektörüne de dahil olmak' şeklinde tanımlamıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler