Sony, Monkey King: Hero is Back The Game'i Duyurdu

26.07.2017 12:07 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment Japonya Asya, October Media ve Oasis Games ChinaJoy 2017 basın konferansı sırasında Monkey King: Hero is Back The Game'i PlayStation 4 için resmi olarak duyurdu.
 
   2015 yılında çıkan Monkey King: Hero is Back animasyon filmini temel alacak oyun IP sahibi October Media denetiminde Sony Interactive Entertainment ve Hexa Drive tarafından geliştiriliyor. Monkey King: Hero is Back The Game'in dünya genelindeki dağıtımını ise Oasis Games üstlenecek.
 
   “Canavar-avcısı macerası” olarak tanımlanan Monkey King: Hero is Back The Game'de oyuncular Monkey King ya da Jiang Lieur olarak oynayabilecek. Oyuncular filmin hikayesinin yanı sıra yeni bölümleri, yeni düşmanları ve yeni seviyeleri deneyim edebilecek.
 
   Monkey King: Hero is Back The Game için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey King: Hero is Back The Game Platformlar: PS4 Geliştirici: Hexa Drive Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler