Sony, Move.me'yi Duyurdu

Bu program sayesinde PS Move, PS3, PS Eye Camera ve PC'nizi birlikte kullanabiliyorsunuz
04.03.2011 16:53 Gökhan Yılmaz

 
     Microsoft'un hareket algılayıcı kontrolcüsü olan Kinect, çıkışından sonra başta PC kullanıcıları olmak üzere pek çok alanda yaratıcı projeler üzerinde kullanılmaya başlanmıştı. Sony, PlayStation Move'un da aynı yolu izlemesini istiyor.
 
     Move.me, bir oyun ya da donanım değil. Yaratıcı fikirlere sahip olan kişiler için PlayStation Move'u giriş aygıtı olarak kullanmalarına olanak sağlayan bir yazılım. Yani bu yazılım ile Move'un hareket algılama yeteneklerini, kendi yaratıcı projelerinizde kullanarak ondan farklı şekillerde yararlanabilmeniz için Sony tarafından geliştirildi.
 
     Move.me, ilkbahar aylarında PlayStation Store üzerinden indirmeye sunulacak. Fakat herşeyden önce Sony'nin bir kuralı var: Move'u ve Move.me'yi kullanırken kesinlikle hack ve tersine mühendislik yapamazsınız (Özellikle de sen George 'GeoHot' Hotz).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler