Sony Online Entertainment'in Yeni MMO Projesinin Duyurusu Bu Gece

09.04.2014 18:12 Samet Konuksal


    PlayStation konsollarının haricinde PC'ye de sunduğu MMO oyunlarıyla tanıdığımız Sony Online Entertainment şu sıralar hem Planetside 2'nin PS4 sürümünü, hem de EverQuest Next'i geliştiriyor. Daha önce yeni projeleriyle ilgili ufak haberler aldığımız SOE cephesinden beklenen duyuru çok yakında geliyor.
 
    Twitter üzerinden konuşan SOE'nin başındaki isim John Smedley, henüz duyurusu yapılmamış bir oyundan yeni videonun bu gece Türkiye saatiyle 3'te yayınlanacağını söyledi. 'H1Z1' kod adıyla tanıtılan bu proje için teaser sitesi de açılmış durumda. https://www.h1z1.com'a giriş yaptığımızda puslu bir görsel bizleri karşılıyor. Zombi temalı MMO akımına SOE da katılabilir gibi duruyor. Bakalım ne göreceğiz?
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler