Sony, PS3'e Özel 3D Monitör Satışa Çıkaracak

Sony'nin 3D monitörünün ilk duyurulduğu andan bir görüntü
07.06.2011 05:12 Levent Polater

 
    Sony'den E3 basın konferansında çok enteresan bir donanım duyurusu geldi. Sahnede Playstation markası ile ilgili açıklamalar yapan Jack Tretton, 3D monitör fiyatlarının pahalı olduğundan yakınanlara özel Playstation marka 24 inch monitörlerin yakında piyasaya çıkacağını duyurdu.
 
    Özellikle PS3 için tasarlanan bu monitörler HD ve 3D desteği sunarken, en büyük bombası ise yeni neslin Split-screen desteğini içinde barındırması olacak. 3D gözlük takan 2 oyuncu ekranda kendi oyunlarını görerek ekranı ikiye bölünmeden tam ekran oyun keyfine varabilecekler. Epey zaman önce bununla ilgili Sony'nin bir patent aldığını hatırlıyorum. Bu haberin ilk ortaya çıktığı o ana ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
    Bu Sonbahar'da satışa çıkacağı belirtilen bu özel 3D monitör 499 dolara satılacak ve içinde Resistance 3 ile 3D gözlük bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler