Sony, PS5 Slim Modellerini Tanıttı: İşte Fiyatı

11.10.2023 14:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri'nde belirli satıcılar ve PlayStation Direct üzerinden piyasaya sürülecek olan yeni ve daha ince PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition modellerini duyurdu. Bu konsolun Japonya'daki çıkış günü ise 10 Kasım olarak belirlendi.
 
Yeni PS5 modelleri daha hafif ve daha ince
 
 
 
Yeni PlayStation 5 modellerinin hacmi önceki modellere kıyasla yüzde 30'dan fazla, ağırlığı ise yüzde 18 (standart model) ve yüzde 24 (Digital Edition) oranında daha az olarak karşımıza çıkıyor. Konsollar, üst kısmı parlak ve alt kısmı mat olmak üzere dört ayrı kapak paneline sahip. Dahili depolama alanı da bir terabayta yükseltilmiş durumda. 
 
PlayStation 5 Digital Edition'ı satın alan kullanıcılar, ayrı olarak satın alınabildiği için standart PlayStation 5 ile beraber gelen Ultra HD Blu-ray Disk Sürücüsünü ekleme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca yeni modellere yatay bir stand dahil edilirken tüm PlayStation 5 modelleriyle uyumlu yeni bir dikey stand da ek olarak satılacak.
 
Yeni konsolun fiyatına bakacak olursak;
 
- Ultra HD Blu-ray disk sürücülü PlayStation 5: 499.99 dolar / 549.99 euro
- PlayStation 5 Dijital Edition: 499.99 dolar / 449.99 euro
- Ultra HD Blu-ray Disk Sürücüsü: 79.99 dolar 
- Dikey stand: 29,99 dolar
 
Slim model fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler