Sony, PS5 için Hazır Bravia TV'lerini Açıkladı

30.07.2020 15:14 Gazali Çetinkaya

 
Sony Europe, piyasadaki BRAVIA TV’ler arasında hangilerinin resmi olarak “Ready for PlayStation 5” olduğunu bugün itibarıyla açıkladı. Yeni “Ready for PlayStation 5” etiketi, tüketicilerin, 2020 sonuna doğru piyasaya sunulması heyecanla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 (PS5) için en ideal TV’yi seçebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla Sony Interactive Entertainment (SIE) ile iş birliği içerisinde oluşturuldu.
 
Sony’nin ilk “Ready for PlayStation 5” TV’leri arasında üstün nitelikleriyle dikkat çeken XH90 4K HDR Full Array LED ve ZH8 8K HDR Full Array LED modelleri yer alıyor. XH90 4K’ya kadar olan çözünürlükteki oyun görüntülerini 7,2 milisaniye gibi çok düşük bir girdi gecikmesi (input lag) ile saniyede 120 kare (120 fps) olarak ekrana yansıtıyor. ZH8, hem 8K çözünürlükteki müthiş ayrıntılı görüntüleri ekrana yansıtma hem de 4K çözünürlükteki oyun görüntülerini saniyede 120 kare gibi süper-akıcı bir hızla sergileme yeteneğine sahip (destekleme niteliği PS5 oyununa göre farklılık gösteriyor). Her iki TV de PS5 konsolu ile olağanüstü akıcı oyun deneyimi sunuyor.
 
“Ready for PlayStation 5” TV modelleri aynı zamanda, kullanıcıların PS5 konsolunda otomatik olarak düşük gecikme süresi (latency) ile oyun oynayabilmelerine imkân veren BRAVIA Oyun Modu’na da sahip. BRAVIA Oyun Modu sayesinde kullanıcılar hem TV’yi hem de PS5’i DualSense kablosuz kumanda ile uyku modundan çıkarabilir ve aynı zamanda PS5’lerini yalnızca TV kumandasını kullanarak kolaylıkla kontrol edebilirler.
 
Sony TV’ler, sınıfının en iyisi X1 işlemci ailesi sayesinde canlı renkler ve çarpıcı kontrast ile göz alıcı görüntüler sunuyor. Ek olarak, doğrudan TV ekranından gelen güçlü ses, son derece gerçekçi ve sürükleyici bir izleme deneyimi elde etmeyi sağlıyor. Sony’nin tescilli ileri teknolojileri sayesinde kullanıcılar, PS5’in sunduğu dönüştürücü etkiye sahip gerçek yeni nesil oyun seviyesini tam anlamıyla yaşayabiliyor.
 
Sony, SIE ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki PlayStation hayranlarına en üst düzey oyun deneyimini, Sony çatısı altındaki tüm kuruluşlarda yaratıcılık ve teknolojiyi benzersiz şekilde birleştiren ‘Tek Sony’ anlayışıyla sunmaya devam edecek.
 
Daha fazla bilgi için: sony.net/bravia-gaming
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler