Sony, Pokemon GO'nun Başarısından Etkilenmiş Görünüyor

05.09.2016 01:44 Gazali Çetinkaya

 
   Pokemon GO çıktığı günden bu yana etkisini biraz yitirmiş olsa da uzun bir süre boyunca adından çokça söz ettirmeyi başardı. Maddi açıdan da iyi bir başarı sağlayan mobil oyun Pokemon GO, Sony'yi de etkilemiş görünüyor.
 
   Financial Times'a konuşan Sony CEO'su Kaz Hirai açıklamasında Pokemon GO'nun gerçek bir 'game-changer' (alışılmışın dışında yenilikçi davranarak başarı sağlamak ve o sektörün değişmesine etkide bulunmak) olduğunu belirterek gerçekleştirdikleri başarıdan etkilendiklerini ve kendilerinin de mobil oyun sektörüne 'agresif' bir şekilde girme planlarının olduğunu söyledi.
 
   Kaz Hirai ayrıca bu isteklerini 'konsol tabanlı iş sektörünün yanı sıra akıllı telefon iş sektörüne de dahil olmak' şeklinde tanımladı.
 
   Sony, 24 Mart 2016 tarihinde yaptığı açıklamada ForwardWorks adında mobil oyun üretmesi için bir stüdyonun 1 Nisan'da 2016'da açılacağını duyurmuştu. Sony CEO'sunun bu açıklamasından da anlaşılıyor ki ileri ki zamanlarda Sony'den konsol oyunlarının yanı sıra aktif bir şekilde mobil oyunlar da göreceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler