Sony Santa Monica'dan Datura Geliyor!

06.03.2012 11:56 Ersin Kılıç

    
     Sony'nin en önemli stüdyolarından biri olan Santa Monica'yı eminim birçok oyun sever yakından takip ediyordur. Bu takibin en önemli nedeni ise tabi ki God of War serisi. Biz God of War IV'ü bekleyelim, Santa Monica'nın yeni bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
 
     Datura adlı bu proje için henüz bir detaya yer verilmemiş. Proje için sadece bir poster bulunuyor. Bu postere baktığımızda ise ağaçlık bir mekanda ilginç bir yapı ile karşılaşıyoruz. Daha da ilginci ise üzerinde duran kuşlar ve arasında gözüken domuz oluyor.
 
     Oyunun hangi platforma geleceği de şimdilik belli değil. İlk detayları GDC fuarında gelecek olan oyunun posterine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Datura Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler