Sony, Sunset Overdrive için Marka Tescili Yaptırdı

04.05.2021 13:05 Gazali Çetinkaya

 
Sunset Overdrive, PlayStation konsollarına gelebilir.

Sony Interactive Entertainment'ın Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi üzerinde Sunset Overdrive için marka tescili yaptırdığı ortaya çıktı.
 
Yayıncılığını Microsoft ve geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği Sunset Overdrive ilk olarak 2014'te Xbox One için çıkış yapmıştı ve 2018'de PC'ye geldi.

Sunset Overdrive fikri mülkiyet hakları Insomniac Games'e ait ve Insomniac Games de 2019'dan bu yana Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti stüdyosu. 
 
Sunset Overdrive'ın yönetmeni Drew Murray, 2018'de Insomniac Games'ten ayrılarak Microsoft stüdyosu The Initiative'e katılmıştı ve geçtiğimiz aylarda bu sefer The Initiative'den ayrılarak Insomniac Games'e geri döndü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler