Sony, Vita için UMD Desteği Vermeyi Düşünüyor

PSP'nin oyun kütüphanesi Vita almak isteyenleri cezbediyor
14.09.2011 09:00 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'da UMD (PSP'nin diskleri) desteği olmasını isteyen oyuncuların sayısı hiç de az değil. PSP'deki oyunlarının Vita'da oynamak isteyen oyuncuların bu isteğine bir çözüm yolu bulunabilir. 
 
     Sony’nin Tokyo Game Show konferansında bir açıklama yapan SCEJ (Sony Computer Entertainment Japan) başkanı Hiroshi Kawano UMD geriye uyumluluğu ile ilgili imkanları araştırdıklarını söyledi.

     Sony daha önce bazı PSP oyunlarını Playstation Network üzerinden Vita'ya indirmemize imkan tanıyacağını açıklamıştı. Eğer Vita için harici UMD sürücüsü çıkarsa (oyunlarını Vita'ya aktarıp öyle oynayacaklardır) bu oyuncuların oldukça işine yarayabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler