Sony: "Wii U, PS Vita Ekibine İlham Olacak"

Birisi "devrimsel kontroller" mi dedi ?
08.06.2011 23:21 Talha Aynacı

 
     Wii U'nun duyurusu ve kontrollerinin becerileri sadece oyuncuları ve oyun yapımcılarını etkilemekle sınırlı kalmamış. Oyun endüstrisinin önemli ismi Nintendo, daha önce imza attığı donanımsal eklenti ve oynanış mekaniklerinde sunduğu yeniliklerde olduğu gibi yine sektöre öncülük edeceğe benzer.
 
     Nitekim Sony Dünya Stüdyoları'nın baş ismi Shuhei Yoshida yaptığı açıklamada bunu hiç çekinmeden dile getiriyor:
 
"Nintendo'nun Wii U ile yaptığı şeyler gerçekten çok ilginç. Nintendo'nun sunumu karşısında biraz şaşırdım çünkü Wii U tam olarak dedikodularda geçtiği gibi çıkmadı. İnsanlar şimdiden bize Vita ve PS3 arasında böyle bir bağlantının olup olmayacağını soruyor; çift ekran kullanmak, ekran üzerinde kontroler hakkında sorular yöneltiliyor. Bu çok ilginç ve bunu deneyim etmemiz gerekecek. Pek çok yapımcı da oyunlarında PS Vita ve PS3 bağlantısını oluşturma üzerine çalışıyor. Bunlardan birisi Wipeout 2048..."
 
Anlaşılan mücadele şimdiden başladı...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 17 Dk önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 48 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler