Sony, WipEout Yapımcısı Sony Liverpool'u Kapatıyor

22.08.2012 14:09 Talha Aynacı

 
    Bir kaç dakika önce söylenti olarak internete düşen haber kısa süre içinde Sony tarafından onaylandı: Sony Liverpool stüdyoları kapılarını kapatıyor.
 
    Stüdyonun önemli ismi Sandy Lobban bugün Twitter hesabında "Studio Liverpool için bir dönemin sonu. Bu ekibin bir parçası olmak bir onurdu." yazısını geçmişti. Haberlere bakılırsa Sony Avrupa'nın stüdyolardan sorumlu ismi Michael Denny bu sabah ekibi yerinde ziyaret etmiş ve yeniden örgütlenme kapsamında  Sony Liverpool'un kapatılacağını bildirmiş. Sony, tüm çalışanlar için yeni görev alanları bulmak için araştırmasını sürdürüyor.
 
   1984 yılında kurulan ve eski adıyla Psygnosis olarak bilinen  SCE Studio Liverpool, WipEout ve Lemmings isimli oyunlarıyla tanınıyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wipeout 2048 Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 25 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 45 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler