Sony, Xbox Game Pass'e Rakip Olmanın Birkaç Yıl Süreceğini Belirtiyor

06.08.2022 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, rakibi Microsoft hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda abonelik hizmeti Xbox Game Pass hakkında çeşitli yorumlar yaptı. Açıklamalar arasında Microsoft'un aylık abonelik hizmeti şeklinde kullanıcılara sunduğu Xbox Game Pass konusundaki düşünceler yer aldı.
 
ResetEra tarafından tespit edildiği üzere Sony, son beş yılda Xbox Game Pass'in dünya çapındaki abonelik hizmetleri pazarının yaklaşık yüzde 60 ila 70'ini hakimiyetine aldığı ve istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü söyledi. Sony, önemli yatırımlar alınsa bile Xbox Game Pass gibi bir hizmetin karşısında gerçekten yer edinmenin birkaç yıl alacağını bildirdi.
 
Sony bu açıklamanın yanı sıra abonelik hizmetlerinin oyunların kalitesini düşürebileceğini ve tüketicilere zarar verebileceğini öne sürdü. 
 
Öte yandan geldiğimiz noktada Sony, PlayStation Plus abonelik hizmetini yeniledi ve artık daha fazla oyun kütüphanesini ve seçeneği oyunculara sunuyor. Bu doğrultuda Sony, mevcut abonelik hizmetini daha da genişletmeye ve belirttiği üzere Xbox Game Pass gibi bir ekosistemin karşısında yer almaya çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler