Sony, Xbox One'ın Çıkışı için Microsoft'u Kutladı

22.11.2013 09:50 Alkan Adakaner


     Daha önce Microsoft yetkililerinin Playstation 4'ün çıkışı nedeniyle Sony yetkililerini kutladığına şahit olmuştuk. Şimdi benzer bir kutlama hareketi de Sony cephesinden geldi. Xbox One'ın piyasaya çıkışı sebebiyle bazı Sony yetkilileri Microsoft yetkililerini kutladı.
 
     SCE Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida ve Sony'nin yayıncılar ve geliştiricilerle ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Adam Boyes, Microsoft'tan Phil Harrison, Major Nelson ve Albert Penello'yu Twitter üzerinden kutladı.
 
    İki firma arasında büyük bir rekabet olmasına rağmen bu tür nezaket içeren kutlamaların yapılması gerçekten sevindirici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu 06 Ekim Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı 06 Ekim Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı 06 Ekim Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 06 Ekim Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 06 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler