Sony, Yeni Nesil VR Sistemini Duyurdu: PlayStation VR2

05.01.2022 10:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, bir basın toplantısında, PlayStation 5 için yeni nesil sanal gerçeklik sisteminin resmi olarak PlayStation VR2 olarak adlandırıldığını ve kontrolörlerinin PlayStation VR2 Sense kontrolörleri olarak adlandırıldığını duyurdu.
 
PlayStation VR2, sanal gerçeklik oyunlarını yepyeni bir seviyeye taşıyacak. Daha fazla varlık hissi sağlayacak ve oyuncuların daha önce hiç olmadığı gibi oyun dünyalarına adapte olmalarına olanak tanıyacak. Kulaklık takılıyken ve kontrolörler ellerindeyken oyuncular, birinci sınıf geliştiricilerimiz tarafından oluşturulan oyun dünyalarına adım atacak. Son teknoloji sayesinde oyuncular yüksek hissiyata sahip olacak.
 
PlayStation 5'teki yenilikleri temel alan PlayStation VR2, basitleştirilmiş kablolu kurulumun yanı sıra aslına uygun görsellere, yeni duyusal özelliklere, gelişmiş izlemeye ve gerçek bir yeni nesil deneyimine sahip olacak. 
 
PlayStation VR2'nin özellikler arasında ise Görsel Doğruluk, Yeni Duyusal Özellikler, Göz Takibi ve daha fazlası yer alıyor. Daha fazla detay ve sistem özellikleri için buraya tıklayın.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler