Sony'den Quantic Dream'de Destek

10.10.2013 09:04 Alkan Adakaner

 
    Quantic Dream tarafından Playstation 3'e özel olarak hazırlanan Beyond: Two Souls'un inceleme puanlarının karışık olduğunu görmüştük. Bazı oyun otoriteleri Beyond'a 6 verirken, bazıları da 9 puana layık görmüştü.
 
    Sony'den ise geliştirici Quantic Dream'e destek geldi. Sony'nin geliştirici stüdyolarının başkanı Shuhei Yoshida, Paris'te Quantic Dream'in ofisini ziyaret ettiğini, Beyond ile ilgili görüşlerini ilettiğini ve firmanın yeni projesi ile ilgili ne kadar heyecanlandığını anlatamayacağını söyledi.
 
    Bildiğiniz gibi Quantic Dream şu sıralar bir Playstation 4 projesi üzerinde çalışıyor. Stüdyo her ne kadar bağımsız olsa da Sony ile çalışmaktan oldukça memnun görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler