Sony'nin PlayStation Plus'tan Bazı Oyunları Habersiz Kaldırdığı Bildirildi

25.06.2022 13:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Tamamen yeniden düzenlenen abonelik hizmeti PlayStation Plus'taki bazı oyunların kaldırıldığı veya erişilemediği bildirildi. PS Plus kütüphanesinde 700'den fazla oyun bulunuyor.
 
Aboneler, yeni PlayStation Plus hizmetine haber verilmeden eklenen yeni oyunlarla beraber kütüphaneden birçok oyunun kaybolduğunu fark etti. Daha önce kataloğun bir parçası olarak listelenen oyunların sayfası artık aboneleri PlayStation Store'a yönlendiriliyor. Habersiz olarak kaldırılan ve erişilemeyen ilk oyun ise Evil Genius 2: World Domination olarak karşımıza çıkıyor.
 
Sony, Evil Genius 2: World Domination'ı bu ayın başlarında ABD'de PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerine özel olarak kütüphaneye ekledi. Ancak hizmetin yeni bölgelerde kullanıma sunulmasının ardından aboneler bu oyuna erişemediğini fark etti.
 
Abonelerin belirttiğine göre Sony, önceden haber vermeksizin bazı oyunları kaldırıyor ve bunun yanı sıra kütüphaneye yeni oyunlar ekliyor. Geçtiğimiz günlerde ise oyuncular hizmet içerisinde Super Stardust Portable oyununu gördüklerini belirtti. Bu oyun PlayStation Plus hizmetinin bir parçası olarak onaylanmamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler