Sony'nin Yarış Türündeki Deneyimli İsimleri Yeni Stüdyo Kurdu

26.03.2014 13:49 Samet Konuksal


    Son dönemde bazı ayrılık haberleriyle gündeme gelen Sony cephesinde ayrılan isimler, farklı stüdyolarda bir araya geliyorlar. Daha önce Sony çatısı altındaki birinci parti stüdyolarında yarış türünde işler ortaya koyan yapımcılar, Starship isimli yeni oyun stüdyosunu kurdular.
 
    20 kişiden oluşan Starship isimli stüdyonun içerisinde World Rally Championship, DriveClub ve MotorStorm'un yapımcısı Evolution Studios ve WipEout yapımcısı Studio Liverpool'dan isimler bulunuyor. Ayrıca bu iki stüdyonun haricinde Formula 1 serilerinde çalışmış isimler de Starship kadrosunda yer alıyor.
 
    Belirtilenlere göre Starship'in ilk projesinden ilk detaylar, ikinci çeyrek itibariyle gelmeye başlayacak. Projenin tanıtımı ise bu seneki E3 fuarında yapılacak. Starship'in multiplatform bir stüdyo olacağı düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler