Sorcery'nin Gamescom Videosu Yayınlandı

22.08.2010 01:29 Samet Konuksal


 
 
     Sony'nin yeni hareket algılayıcı cihazı olan Move'u en iyi kullanan oyunlardan birisi olan Sorcery'nin Gamescom videosu yayınlandı.
 
     İlk olarak geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan oyunun Gamescom videosunun başlarında oyun öncesi hikaye anlatılırken, genel olarak oyunun içinde Move'u nasıl kullanacağımız gösterilmiş. Ayrıca Sorcery'nin yayınlanan Gamescom videosunda karakterimizin bazı özelliklerine de yer verilmiş.
 
     E3'ün en dikkat çeken oyunlarından birisi olan Sorcery'nin Gamescom videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. PS3'e özel çıkacak olan Sorcery'nin çıkış tarihi ise henüz belli değil. 

[DHVIDEO=1532]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sorcery Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler