Sorcery'nin Hikaye Videosu Yayınlandı

17.04.2012 17:28 Ersin Kılıç


     Playstation Move'un en önemli oyunlarından biri olarak gösterilen Sorcery için yeni bir video daha yayınlandı. Sorcery'nin bu yeni videosunda oyunun hikayesine odaklanılmış.
 
     Videoya baktığımızda yönlendireceğimiz karakter olan Fin'in bir büyücü çırağı olduğunu görüyoruz. Aksilikler ile pekte iyi bir çırak olduğunu gösteremeyen Fin, girdiği bir mağrada kırdığı gizemli bir küre sonrası kendini büyük bir macera içerisinde buluyor. Nightmare Queen'in serbest kalması ile başı belaya giren Fin'in bu karmaşayı tabi ki sahip olacağı büyüler ile çözmesi gerek.
 
     Açıkçası Move'un en farklı ve kapsamlı oyunu olduğu için Sorcery'i oldukça merak ettiğimi söylemeliyim. Konu standart olsa da sahip olduğu özellikleri iyi bir şekilde oynanışa yansıtırsa Move için keyifli bir deneyim olabilir. 23 Mayıs'ta çıkacak oyunun bu ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sorcery Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 17 Dk önce Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 8 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 9 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler