SoulCalibur V'e Mart Güncellemesi Geliyor

Creation Mode'da karakter yaratma tamamen hayal gücünüze hitap ediyor.
15.03.2012 16:28 Gökhan Yılmaz

 
     SoulCalibur V'in PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerinin ikisine de bu ayın 21'inde yeni bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme ile karakterler arasında dengeleme, oyun bazında optimizasyon ve oyun arama motoru güncellemesi yapılacak.
 
     21 Mart'ta gelecek bu güncellemenin ardından kostümler içereden bir DLC satışa sunulacak. 3-4 Nisan tarihinde X360 ve PS3 sürümlerine gelen kostümlerle Creation Mode'da yeni harikalar yaratabileceksiniz.
 
     Diğer yandan oyun için düzenlenen turnuva finalleri 10 Nisan'da Cosmopolitan Hotel'de (Las Vegas) düzenlececek. Toplamda 10.000$'lık ödül dağıtılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler