Soul Calibur 5'ten Yeni Bilgiler

Soul Calibur V dövüş oyunlarının büyük çıkış yakaladığı bu dönemde benzer başarıyı yakalayabilir mi?
18.05.2011 10:33 Alkan Adakaner


      Namco Bandai'nin Dubai'deki konferansında duyurulan Soul Calibur V hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yetkililer ana karakterimiz ve yeni oyundaki farklılıklar hakkında açıklama yaptı.

    Bu açıklamalara göre ana karakterimiz Patroklos, Sophitia'nın oğlu. 1,77 boyunda olan 19 yaşındaki bu genç savaşçı annesi gibi kısa kılıç ve Arcadia Shield kullanıyor. 
 
     Famitsu'ya konuşan oyunun yapımcısı Hisaharu Tago, oyunda yeni karakterlerin yanı sıra eski karakterlerin yeni silahlarla görüneceğini ve yine misafir karakterler olacağını söyledi. Oyunda en az Soul Calibur 4'teki kadar karakter olması amaçlanıyormuş.

     Tago ayrıca geliştirici ekibe yeni elemanlar alınarak önceki Soul Calibur oyunlarından farklı bir oyun yaratılmaya çalışıldığını da belirtti. Şu an %10'u tamamlanan oyun 2012 yılında raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler