Soul Calibur V'in Gamescom Videosu Yayınlandı

Hilde ile Soul Calibur IV'te de karşılaşmıştık
16.08.2011 10:21 Alkan Adakaner


     Soul Calibur 5 de Gamescom fuarı başlamadan önce bu fuara yönelik hazırlanan videosu ile oyuncuların karşısına çıktı. Oyunun bu videosuyla birlikte bazı karakterlerin de yeni dövüşte hazır olacağını öğreniyoruz.
 
    Bu video ile birlikte Hilde, Voldo, Maxi ve Tira'nın Soul Calibur V'te yer alacağı kesinleşiyor. Daha önce oyunda 20-30 arasında karakter olacağo ve bunların 10-15 tanesinin yeni olacağı açıklanmıştı.
 
     Soul Calibur IV'ten 17 yıl sonraki olayları konu edinecek oyunumuzda Sophitia'nın oğlu Patroklos'un macerası konu ediniliyor. Her ne kadar senaryo tam olarak açıklanmasa da bir intikam mücadelesinde olduğumuzu da biliyoruz.
 
     Aşağıda oyunun Gamescom videosunu izleyebilirsiniz. Oldukça hareketli bir oyunun bizi beklediğini bu videodan da anlayabiliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler