Soul Calibur V'te Patroklos ve Pyrrha'nın Hikayesi

Pyrrha'nın annesi Sophitia'ya oldukça benzediğini görüyoruz
16.06.2011 10:05 Alkan Adakaner


     Soul Calibur V'teki ana karakterimiz Patroklos ve onun kız kardeşi Pyrrha'nın hayatı ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Bu bilgilere göre her iki karakterin hiç de kolay bir yaşamı olmamış. Karakterlerimiz küçük yaştayken Soul Calibur serisinin efsane karakterlerinden olan anneleri Sophitia öldürülmüş ve babaları da hastalıktan dolayı ölmüştür. 
 
    İşin daha da kötü yanı ise Atina'da doğan kardeşlerden Pyrrha küçük yaşta kaçırılmış ve doğduğu şehri hatırlamamaktadır. Patroklos ise kız kardeşi ile olan kan bağını bilmiyor. Yani iki karakter arenada birbirine karşı da dövüşecek.
 
     Patroklos her ne kadar Pyrrha'yı hatırlamasa da her iki karakterin de kısa kılıç ve kalkan kullanması aralarındaki bağı gösteriyor.
 
     Bu arada oyunda Siegfried, Mitsurugi ve Ivy gibi karakterlerin de onaylandığını belirtelim. Toplamda 30'dan fazla karakter olacak oyunda bu karakterlerin yarısı ise yeni isimlerden oluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler