Soul Hackers 2 Collector's'ın Batı Sürümü Duyuruldu

08.06.2022 11:21 Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS, batıda 199,99 dolar karşılığında Soul Hackers 2 Collector's Edition sürümünü yayınlayacağını duyurdu. Ön siparişler yalnızca Shop ATLUS mağazası üzerinden 10 Haziran TSİ 20:00'de açılacak.
 
Collector's Edition şunları içerir: 
 
- Üç inçlik Ai-Ho figürü
- SteelBook collector’s kasası
- Mimi peluş
- Pin koleksiyonu
- USB film müziği
- Saizo'nun köpekbalığı anahtarlığı
- Koleksiyoncu kutusu
- Karakter sanat kartları
- Seçtiğiniz platformda tam oyun (Xbox dahil)
 
Milady, bilinmeyen nedenlerle kendi dostları tarafından öldürülür. Milady, Ringo'nun yeteneği ile yeniden diriltilir ve neden öldürüldüğünü öğrenmek için birlikte çalışmaya karar verir. Sakin, aklı başında, mantıklı düşünme ve verimlilikle çalışmaya başlar. Başkaları onu kalpsiz olarak görebilir. Ancak bunun nedeni geçmişinde saklıdır. 
 
Soul Hackers 2, 25 Ağustos'ta Japonya'da ve 26 Ağustos'ta dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler