Soul Hackers 2 için Milady Fragmanı Yayınlandı

24.04.2022 12:18 Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS, Soul Hackers 2 için Milady'yi (Ami Koshimizu tarafından seslendirildi) tanıtan ilk karakter fragmanını yayınladı.
 
Milady, bilinmeyen nedenlerle kendi dostları tarafından öldürülür. Milady, Ringo'nun yeteneği ile yeniden diriltilir ve neden öldürüldüğünü öğrenmek için birlikte çalışmaya karar verir. Sakin, aklı başında, mantıklı düşünme ve verimlilikle çalışmaya başlar. Başkaları onu kalpsiz olarak görebilir. Ancak bunun nedeni geçmişinde saklıdır.
 
21. yüzyılın ortasında geçen bir hikaye. İblis Çağıranlar karanlık toplumlarda yaşam sürdürür ve şeytanların doğaüstü güçlerinden yararlanır. Dünyayı gözetleyen bir varlık olan Aion ise yaklaşan yıkımdan haberdardır. Yıkımı önlemek sizin elinizde. 
 
Soul Hackers 2, 25 Ağustos'ta Japonya'da ve 26 Ağustos'ta dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman vidoesu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler