Soulcalibur VI, Yakuza Kiwami ve My Time at Portia için Sadece $12 Ödeyin

01.11.2019 20:31 Gazali Çetinkaya

 
Humble Bundle'ın abonelik sistemi Humble Monthly'nin yeni paketinde Soulcalibur VI, Yakuza Kiwami ve My Time at Portia oyunları yer alıyor.

Humble Monthly'e $12 karşılığında abone olarak bu oyunlara hemen sahip olabilirsiniz ve Steam hesabınız üzerinden aktif edebilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki ayın başında verilecek henüz açıklanmamış oyunlar da olacak. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz ve oyunlar da sizde kalır.
 
Aşağıdaki adresten abone olabilirsiniz.

humblebundle.com/monthly
 
Ek olarak, Humble Monthly yakında Humble Choice olarak değişecek. Humble Choice ile Basic aboneler (aylık $14.99) 3 adet oyuna ve Premium aboneler (aylık $19.99) 9 adet oyuna sahip olacaklar fakat aboneler oyunları belirli bir oyun havuzundan kendileri seçebilecekler. Mevcut Humble Monthly aboneleri bundan etkilenmeyecek aylık $12 karşılığında klasik abonelikle aynı şekilde devam edecekler. Daha fazla detaya humblebundle.com/subscription/meet-choice adresinden göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler