Soulslike Aksiyon Oyunu Bleak Faith: Forsaken'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

17.02.2023 19:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Archangel Studios tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma souls-like oyunu Bleak Faith: Forsaken'ın çıkış tarihi belli oldu. Oyun, 10 Mart'ta Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Üçüncü şahıs keşif odaklı aksiyon rol yapma oyunu
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla bizlere keşif odaklı bir rol yapma deneyimi sunacak olan Bleak Faith: Forsaken, souls-like yapısıyla oyuncuları zorlayacak türden. Farklı farklı bölgelere gidebileceğimiz ve buraları keşfedebileceğimiz yapımda açık dünyada oradan oraya koşturacak, yeni görevler alacak ve bu görevleri tamamlayarak çeşitli ödüllerin sahibi olabileceğiz.
 
Birbirine bağlı görev dizilerinin bulunduğu oyun içerisinde farklı zorluklarda boss-patron savaşları yer alacak. Bu patronları alt etmek için de reflekslerimizi kullanmak durumunda kalacağız. Oyun içerisinde karşımıza türlü türlü düşmanlar çıkacak ve onlara karşı saldırılar yapabileceğiz. 
 
Farklı sınıfların yer aldığı oyun içerisinde istediğiniz sınıf türünü seçebileceğiz. Her bir sınıfın kendine özgü özellikleri ve avantajları olacak. Yaptığımız seçimler geri alınamayacak dolayısıyla oyun içerisinde hangi yöne gideceğimize ve neyi tercih edeceğimize göre oyun değişiklik gösterecek.
 
Bleak Faith: Forsaken çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bleak Faıth: Forsaken Platformlar: PC Geliştirici: Miso Vukcevic Dağıtıcısı: Miso Vukcevic Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 8 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 10 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 11 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler