‘Soulslike Metroidvania’ Oyunu GRIME 2021'de PC ve Diğer Platformlara Çıkacak

30.08.2020 01:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Akupara Games ve geliştiriciliğini Clover Bites'ın üstlendiği “Soulslike Metroidvania” oyunu GRIME 2021'de PC'ye ve “daha sonra duyurulacak diğer platformlara” çıkış yapacak.
 
Hızlı ve affetmeyen bu aksiyon macera rol yapma oyununda oyuncular pençeli kılıçlardan çıyan başlı kırbaçlara kadar çok çeşitli ve canlı yakın dövüş silahlarıyla karanlık bir dünyada zorlu düşmanlar ve boss'lar ile karşılaşacak.  
 
Karakterin kafasındaki kara delik dikkatinizi çekmiş olabilir. Bu kara delik savaş sırasında hızla ileri atılmak, düşmanın saldırılarına onların silahlarıyla karşılık vermek ve düşmanları absorbe ederek güç kazanmak için kullanılabilecek. Karakterinizi kendi oyun stilinize uygun şekilde geliştirebileceksiniz. 
 
Gamescom 2020 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GRIME Platformlar: PC Geliştirici: Clover Studios Dağıtıcısı: Akupara Games Tür: metroidvania Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler