South Park Hayranlarına Müjde: South Park Snow Day Resmen Duyuruldu

12.08.2023 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Question, South Park: Snow Day adlı yeni oyunu duyurdu. Yeni oyun PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için 2024 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun temelde 3D grafiklerle beraber dört oyunculu co-op deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Hayranlar için yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
Cartman, Stan, Kyle ve Kenny'le beraber atılacağınız yeni macerada her küçük çocuğun hayatındaki en büyülü günü olan karlı bir güne merhaba diyorsunuz. Oyunda en fazla üç arkadaşınızı yanınıza çağırabiliyor ve South Park'ın karla kaplı sokaklarında dünyayı kurtarmak ve okulsuz bir günün tadını çıkarmak için çeşitli savaşlara ve mücadelelere atılıyorsunuz.
 
Yayınlanan duyuru fragmanıyla beraber de oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını az çok görebiliyor ve bu kapsamda ortamın nasıl kaosa sürüklendiğine bir bakış atabiliyorsunuz. Kendine özel karakterleriyle, ortamlarıyla ve mekanikleriyle çıkış yapmaya hazırlanan oyunun şu anda Steam sayfası bulunmuyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler