South Park Oyununun İlk İnceleme Notu Berbat!

30.03.2012 22:20 Samet Konuksal


     Other Ocean Interactive'in XBLA'e özel olarak hazırladığı South Park: Tenorman's Revenge gün itibariyle satışa çıktı. Çıkışından sonra gelen ilk inceleme, bekleyenler için hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor.
 
     Şu sıralar yeni sezonuyla birlikte hayranlarını sevindiren South Park'ın Xbox 360'a özel oyunu Tenorman's Revenge, oyun dünyasının en önemli otoritelerinden Game Informer'dan 10 üzerinden sadece 2 puan alabildi.
 
     Lisanslı oyunların kötü yanlarını oyunculara yeniden hatırlattığı söylenen Tenorman's Revenge'in görev tasarımlarına da "berbat" damgası vuruldu. İncelemede oyunun, South Park hayranlarını büyük hayal kırıklığına sürükleyeceği de eklenmiş.
 
     İncelemeye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: Tenorman's Revenge Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Other Ocean Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler