South Park: Tenorman's Revenge'in Oynanış Videosu

Çillilerin yükselişi!
16.03.2012 13:48 Gökhan Yılmaz

 
     Microsoft Studios ve Other Ocean Interactive tarafından ortaklaşa yürütülen South Park projesi önümüzdeki aylarda bitecek. South Park: Tenorman's Revenge ismindeki Xbox Live Arcade'e özel oyun için tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Konu olarak Cartman'ın bir zamanlar çok çekip de sonradan intikamını acı aldığı Tenorman ismindeki öğrencinin geri dönüşü işleniyor. Bu sefer Tenorman intikam almaya geliyor ve oyuncular Kenny, Cartman, Stan ve Kyle olmak üzere buna karşı koymaya çalışacaklar.
 
     İlk bahar aylarında çıkması planlanan bu platform oyunun tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Çizgi dizinin yapımcıları diğer bir South Park oyunu olan The Game ismindeki RPG üzerinde çalışıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler